18 Αυγούστου 2007

«Πανικόβλητη», «ανίκανη», «αναξιόπιστη», «φαύλη», «ταξική», «χωρίς σχέδιο για το μέλλον».

Πανικόβλητη: «Κάνει άρον άρον εκλογές για να αποφύγει τη συζήτηση για τα ομόλογα (πόρισμα Ζορμπά), την κατάθεση του προϋπολογισμού από όπου θα φαινόταν η κρυφή ατζέντα της, την έναρξη της σχολικής χρονιάς, τις ανατιμήσεις του φθινοπώρου και, κυρίως, για να μην ψηφιστούν τα δήθεν φιλολαϊκά νομοσχέδια που κατέθεσε "στο παρά ένα" στη Βουλή», λέει στην «Κ.Ε.».

Ανίκανη: «Οι επιδόσεις του κρατικού μηχανισμού στις πυρκαγιές ήταν επιεικώς απαράδεκτες. Βαρύνεται η Ν.Δ. με την καταστροφή της Πάρνηθας, με τα "ολοκαυτώματα" στην Αχαΐα και στην Κορινθία, με τα ρήγματα της Πεντέλης και του Πηλίου», επισημαίνει ο Α. Λοβέρδος.

Αναξιόπιστη: «Εταξε στους πάντες τα πάντα, κορόιδεψε τους συμβασιούχους, τους τρίτεκνους και στο τέλος επανέλαβε τις ίδιες υποσχέσεις. Η ιστορία, ωστόσο, διδάσκει ότι μπορείς να ξεγελάσεις πολλούς για λίγο, όχι όμως όλους για πάντα», τονίζει η Μαρία Δαμανάκη.

Φαύλη: «Είναι η χειρότερη κυβέρνηση από τη μεταπολίτευση. Ηρθε στην εξουσία με τη σημαία της ηθικής και έχει στο ενεργητικό της τα σκάνδαλα των ομολόγων, των υποκλοπών, της απαγωγής των Πακιστανών, τους χιλιάδες διορισμούς από το παράθυρο, τη διαβόητη συνέντευξη, την υπονόμευση του ΑΣΕΠ, τη χειραγώγηση της Δικαιοσύνης», υπογραμμίζει στην «Κ.Ε.» ο Γ. Φλωρίδης.

Ταξική: «Εκμεταλλεύτηκε την παγκόσμια πλημμυρίδα του χρήματος για να κάνει τους πλούσιους πλουσιότερους, τους φτωχούς φτωχότερους, χωρίς να προσθέσει τίποτα στην πραγματική οικονομία. Οσο για τη μάχη κατά των "νταβατζήδων", τι να πεις; Είναι της αρμοδιότητας των κωμωδιογράφων», αναφέρει ο Μ. Ανδρουλάκης.

Ελευθεροτυπία

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

gousteritsa ενεργοποίησε τα rss feed σου για να σε διαβάζουμε πιο εύκολα. Επίσης θέλω το email σου. Στείλε μου ένα μήνυμα στο antinds@gmail.com